Slimme renovatie - multifunctionele leefkeuken

Woning Hasselt

Multifunctionele leefkeuken

Tijden veranderen en daarmee ook de functie van een specifieke ruimte. Dankzij een doordachte renovatie speel je daar naadloos op in. Wat als je aan een nieuwe fase in je leven begint. Dan komt er meer tijd vrij voor je passie. En als die je over gastronomische paden leidt, investeer je graag in een semiprofessionele leefkeuken. Een ruimte waarin je als hobbykok aan de slag kan en je gasten ontvangt om er samen te genieten van de lekkerste gerechten. Een ruimte die jouw karakter weerspiegelt en de juiste setting biedt voor memorabele momenten waarvan je intens geniet.

 

Meer dan eten alleen

Dat alles begint bij de verfijnde creaties op je bord, spreekt voor zich. Maar de omgeving waarin je die borden serveert, speelt mee in de totaalbeleving. Voor de juiste sfeer tijdens koude winterdagen doet een open haard wonderen. En als het mooi weer wordt? Dan schuif je de ramen open en ontvang je het gezelschap op jouw terras. Dankzij de buitenkeuken blijf je actief betrokken in de gesprekken. Zo geniet iedereen maximaal van elke gang op het menu. Je maaltijd is plots een onderdeel van een veel groter geheel: maak tijd voor de smakelijke facetten van het leven.

 

Totaalconcept voor benedenverdieping

Een binnen- en buitenkeuken is mooi. Maar als die deel uitmaken van een groter geheel, geniet je van nog meer harmonie en samenhang. Daarom tekende ARCHICON een totaalconcept. Daarmee herken je op de volledige benedenverdieping eenzelfde stijl. Die loopt als rode draad door de verschillende kamers om ze subtiel tot een groter geheel bij elkaar te brengen. Laat je woning aansluiten op je nieuwe verwachtingen en vergroot jouw wooncomfort. Dankzij de heldere renderings van Claar krijg je vooraf al een duidelijk beeld van het eindresultaat. Zo kom je exact uit bij de leefkeuken die jij voor ogen hebt.

 

Laat je inspireren door nog meer ARCHICON-projecten

Projectdetails

Stel: je bent in een nieuwe fase van je leven, de kinderen zijn het huis uit en jij brandt van verlangen om voluit te genieten van jouw gastronomische passie. Dan is de keuze voor een multifunctionele leefkeuken snel gemaakt. Door een bestaand volume verder uit te breiden en het interieur van de benedenverdieping aan te pakken, ontstaat een harmonieus geheel waarin je maximaal geniet. Project uit 2020