Renovatie: jouw interieurarchitect brengt harmonie in jouw leef- en werkruimte

Woning Nieuwerkerken

Interieurarchitect: stijlvolle samenhang

Een huis maak je tot een thuis via de inrichting. Kies een interieurarchitect die aandachtig luistert naar jouw wensen en verwachtingen. Want alleen als jouw leef- en werkruimte voldoen aan dat verwachtingspatroon, bouw je een emotionele band met je woning op. Iedereen is anders. En iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Interieurconcepten kan je dus niet in een standaard vangen. Net omdat iedereen anders is en dus zijn of haar persoonlijke accenten legt. Een ervaren interieurarchitect mét mensenkennis heeft voldoende repertoire om jouw gedroomde interieur samen te stellen. Ga voor een ontwerp op jóuw maat.

 

Veelzijdig en functioneel

Voor de woning in Nieuwerkerken vroeg de bouwheer een interieurontwerp voor de volledige benedenverdieping. Daarom bepaalden we samen het juiste samenspel tussen meubilair, gordijnen en verlichting. Zo geniet je nu van een herkenbare lijn van in de inkom via de keuken tot in de zitruimte en … de belendende dokterspraktijk. ARCHICON begeleidde het interieurproject van bij de ruwbouw tot de afwerking en oplevering. Om daarbij een maximale kwaliteit te garanderen werkte ARCHICON samen met Romulus&Remus — net omdat zij de vakmensen en de kennis hebben om kwaliteitsvolle interieurs te realiseren.

 

Interieurarchitect: eenheid tussen binnen en buiten

In jouw woning of handelspand zijn binnen en buiten onlosmakelijk verbonden. Ze beïnvloeden elkaar voortdurend. Zorg daarom dat die twee even belangrijke kanten van jouw project, hetzelfde gevoel versterken. Eventueel met specifieke accenten die best wel mogen opvallen. Zolang het grotere geheel maar een eenheid uitstraalt. Vertrouw op jouw interieurarchitect om die eenheid zo sterk mogelijk te verankeren in het ontwerp en zo optimaal mogelijk te bewaken tijdens de uitvoering. Zo geniet je maximaal van jóuw eindresultaat.

> Laat je inspireren door nog meer ARCHICON-projecten

Projectdetails

Architectuur gaat over een harmonieuze woonomgeving creëren. En daarbij heb je natuurlijk de buitenkant van je woning — het gedeelte dat voor iedere voorbijganger zichtbaar is. Maar ... ook een binnenkant. En die kant is vooral voor jezelf, aangevuld met je gasten of klanten. In Nieuwerkerken tekende ARCHICON als interieurarchitect een totaalconcept voor de benedenverdieping, inclusief dokterspraktijk. Project uit 2015