Hotel Kinrooi - Haalbaarheidstudie

Hotel Kinrooi – Haalbaarheidsstudie

Succes-hotel is zoveel meer dan een gebouw

Een hotel uitbaten is een kunst op zich. Eentje waarbij je infrastructuur combineert met beleving. Alles begint met een gebouw waarin alle faciliteiten aanwezig zijn. Is dat klaar? Dan komt het erop neer om er een bezieling aan te geven. Dankzij een doordacht totaalconcept helpt ARCHICON om die verschillende functies harmonieus bij elkaar te brengen. Daarover lees je alle details in jouw haalbaarheidsstudie voor jouw hotel.

 

Bouwkundige haalbaarheidsstudie voor je hotel

Een bestaand pand met charme is … een droom. Want dankzij die indrukwekkende uitstraling heeft jouw verblijf al meteen een eigen karakter. Dat is al meer dan de helft van de weg in de juiste richting, toch? Ja, als dat pand tegelijk ook de technische mogelijkheden biedt om binnen een realistisch budget jouw project te realiseren. ARCHICON bepaalt de technische haalbaarheid van een renovatie en vertelt je wat er binnen jouw de bestaande structuur mogelijk is.

 

Financiële haalbaarheidsstudie voor je hotel

“Hoe … alles is toch mogelijk?” Laten we nuanceren tot ‘zo goed als alles is mogelijk. Maar daar staat natuurlijk wel een evenredig budget tegenover. Hoe uitdagender het project of hoe gewaagder de ideeën, hoe meer financiële middelen je nodig hebt. ARCHICON berekent een realistisch kostenoverzicht met daarin alle cruciale uitgavenposten. Die financiële haalbaarheidsstudie voor jouw project geeft een betrouwbare houvast voor je financiële planning.

 

Haalbaarheidsstudie voor jouw hotel spreekt boekdelen

Heb je een perceel of een bestaand gebouw in het vizier? Bouw voort op de expertise van ARCHICON om het potentieel in kaart te brengen. Vraag een haalbaarheidsstudie voor een hotel of een ander logiestype. Samen bekijken we de mogelijkheden — op architecturaal en vergunningstechnisch vlak. Zo heb je alle informatie om een slimme beslissing te nemen over jouw project.

> Lees meer over een haalbaarheidsstudie op Wikipedia

Projectdetails

Limburg is een rijke voedingsbodem voor toerisme- en hospitality-projecten. Van een luxe-B&B tot op een grotere schaal ... een viersterrenhotel in woongebied. Daarom koos de bouwheer bewust voor een subtiele architectuur. Anders dan een moderne blokkendoos wekt dit ontwerp de indruk dat het gebouw hier al altijd gestaan heeft. En zo is het de ideale setting voor een authentiek hotel waarin de hele familie aan de slag gaat. Project uit 2014